2015. december 24., csütörtök

Az összes eszköz a kezünkben van

A mi módszerünk célja az, hogy változást okozzunk minden emberben, és nem a felső vezetőségben, nem az országok vezetőinek a felsőbb szintjén, vagy a világban. A változások felülről nem vezetnek semmihez, csak alulról.

Az egész fejlődésünk alulról felfelé történik, mert mi a fejlődés harmadik szakaszához tartozunk. A világok leereszkedése után fentről lefelé, és az emberség fejlődésének a történelme ebben a világban, elkezdi a felemelkedését lentről felfelé.

Bármilyen helyben, állapotban, és bármilyen szakaszban, a változások mindig alulról felfelé zajlanak. Ennélfogva, elérkezünk a hétköznapi emberhez, és változásokat okozunk benne, és ő a többiekkel való kapcsolata által változásokat okoz bennük. A Felső Fény megtalálja a helyet, amelyen keresztül adakozni tud. Tehát így folytatjuk tovább lentről felfelé.

Remélem, hogy magabiztosnak és boldognak találjátok magatokat, és tudjátok, hogyan kell megközelíteni boldogan a nagyközönséget, hiszen minden eszköz a kezetekben van, amellyel képesek lesztek elpusztítani az összes gonoszt a világban.

2014.06.08, Baal HaSulam írásaiból, Via - Laitman Blog