2015. december 2., szerda

Emeld fel magad

Amennyiben összekapcsolódunk, nem úgy látjuk majd a világot, mint egy pár héttel ezelőtt. Először is fokozatosan elkezdjük majd látni, hogy mindezen aktivitások mögött egyetlen erő, a Teremtő ereje áll. 

Ő az, aki a rakétákat küldi, Ő az, aki a Hamasz-t irányítja, Ő az, aki az antiszemitákat uszítja, Ő az, aki mindenféle problémákat, nehézségeket támaszt számotokra. De majd meglátjátok Őt, hogy mennyire az adakozás felé vonz titeket mindezeken keresztül, hogy Ő mennyire a jó élet felé vonz titeket, megtanítva nektek, hogyan is kell mindazt elérni. Mindezt saját szemeitekkel látjátok majd, saját érzékszerveitekkel. És akkor majd ez az érzés a világ központjába helyez titeket, ahol már minden el van rendezve számotokra, hogy egy új valóságérzékelésbe emeljen. 

És a Hamasz-t, meg mindenki mást, mindent a Teremtő szervezett meg számotokra. Mondjuk mindez olyan mintha egy sakk játszmát játszanátok Ővele. Ő tesz mindent ami körülöttetek van. Ő tanítja meg nektek, hogyan kell játszani. Látjátok majd, hogy mindezt hogyan rendezi meg számotokra, és majd azt is meglátjátok, mások mennyire nem értik meg mindezt, hogy ők mennyire nincsenek jó helyzetben, hogy az egész világ hogyan szenved, és ez mennyire bánt benneteket. Ahhoz, hogy felfedezzük a felső irányítást semmi másra nincs szükségünk. Amikor a felső irányítás felfedi magát majd meglátjátok hogy nem létezik gonosz a világban, ehelyett minden csak az Ő játszmája veletek.

Reggeli lecke 2014 augusztus 17.