2015. december 3., csütörtök

Semmi más, mint a többiek

Mikor kezditek elfogadni a Reformáló Fényt? A Reformáló Fény csakis a többiekkel való kapcsolat érdekéében tett erőfeszítés eredményeképpen jön. A többiekkel való kapcsolat eszközei mechanikusak, egyszerűek, mint sok dolog, amiket már most tesztek. Amennyiben nem teszitek ezeket, az persze más kérdés, de ti már készen álltok. 

Ez az, amit a kezetekbe kaptatok, elvezettek titeket egy csoportba és azt mondják, "Vedd magadhoz", szóval vegyétek magatokhoz. Ezen erőfeszítések eredményeképpen elkezditek majd érezni hogy mennyire bennük vagytok foglaltatva, hogy mindenkiben már létezik a barátok szeretetének kezdete. És amikor mindenki képes benyomást kapni a többiektől, akkor tízszer annyit kap. Létezik egy ilyen cikk a szociális cikkek között, Rabash első cikkei között, hogy minden azon múlik, hogy vajon egy vagy két nullát teszel magad elé. Minden azon múlik, hogy az ember hogyan hajtja meg fejét a közösség előtt, bár valójában ez nem azt jelenti, hogy "mintha". 

Mindez akkor történik, amikor az ember megpróbálja megérteni és érezni, hogy neki valóban nincs semmivel több, mint a többieknek, és azt akarja hogy a Fény ebbe (a közösségbe) ragyogjon, mivel a közösség a Shechina (Istenség). Amennyiben nem így érzel, hanem ehelyett azt érzed, hogy te magasabb vagy, akkor úgy ülsz az egodon, mint egy zsákon, és nem akarom mondani, hogy mi is van abban a zsákban... Te büszkén ülsz azon, miközben az egy kicsit büdös...

Reggeli lecke 2014 augusztus 18.