2015. november 16., hétfő

Migránsok - Mi fog történni Európában? - 4. rész

A cunami folytatódni fog

Nem szabad ülni és várni a "fényes jövőt". Segítenünk kell Európának, ami már most is túlterhelt a menekültek áradatától. Nehogy azt hidd, hogy ez csak egy véletlen cunami, ez egy sor következetes lökés a természet részéről, melynek célja, hogy az egész emberiségben - mint egy egészben - változás induljon el.

Itt az ideje, hogy megváltoztassuk a természetünket. Kilépjünk az egoizmusból és elkezdjük szeretni felebarátainkat, mint önmagunkat. Ez magában foglal mindenkit, de Izrael népe az első ebben a folyamatban.

Ha késlekedünk most, és nem azon dolgozunk, hogy segítsünk az európaiaknak, akiknek el kell magyaráznunk, hogy mi is történik valójában, meg kell értetni velük, hogy mi is a probléma lényege, és mi a megoldás a katasztrófára, akkor az európai cunami át fog terjedni hozzánk is. Ezékiel és Ézsaiás próféták erről az állapotról beszéltek.

Így, vagy úgy, az európaiak zsákutcába értek, és amíg nem értik meg, mi az igazi megoldás, a bajok folytatódni fognak. Egy hosszú folyamat áll előttük, tele fenyegetésekkel és a kétségbeeséssel, amíg rájönnek, hogy csak az individualista természet megváltoztatása segít nekik túlélni, és megoldani a helyzetet.

A KabTV „Egy új élet” című műsorából 2015. augusztus 27. - Laitman Blog

Cikksorozat további részei: Migránsok