2015. november 14., szombat

Mi is az a Moszkvai Kabbala Világkongresszus?

Mindenek előtt ez egy globális jelentőségű esemény, egy láncszem a világ minden táján egymásután lezajló kongresszusok sorozatának közös láncolatában, amelyek a közelmúltban történtek: Tel Aviv (Izrael), Guadalajara (Mexikó), New Jersey (USA), Yassi (Románia), Odessa (Ukrajna), valamint számos más városban, országban.

Emberek szerte a világban, akik törődnek a bolygó sorsával, és akik készen állnak, hogy erőfeszítést tegyenek, hogy javítsanak világunk kritikus állapotán – kezdve magukkal –, azok érkeznek most Moszkvába, és sok más országba a tükörkongresszusok alkalmával.

A Kabbala kongresszus lehetőséget biztosít az olyan örök kérdések megválaszolására, mint: "Mi az élet értelme?", "Miért van ilyen sok szenvedés a világban?", "Ki vagyok én?", és "Ki a hibás az egész világ problémáiért?"... a számos ehhez hasonló közül. A Kabbala kongresszus ezen felül egy gyakorlati megvalósítása a Kabbala módszerének. A Kabbala metódusa lehetővé teszi minden ember számára, hogy képes legyen elérni a harmóniát a Természet törvényeivel, és közelebb kerüljön az úgynevezett "felső irányítás" felfedezéséhez, vagyis a képlethez, amely szerint az emberiség fejlődik.