2015. november 24., kedd

A szakmád mesterévé válva

Diák: Dr. Laitman, ön az utóbbi időben sürgetett minket, a tanulóit. Azt mondta, hogy nem teszünk meg minden tőlünk telhetőt, nem dolgozunk olyan keményen, mint amire képesek lennénk. Vagyis mi nem haladunk megfelelő ütemben előre. Úgy gondolom, hogy mindennek az az oka, hogy mi nem vagyunk “kompatibilisek” az Ön sebességével.

Dr. Laitman válasza: Én csupán annyit szeretnék, hogy a tanulóim még jobban vegyenek részt önmagunk lenullázásában. Az önlenullázás az, mikor úgy dolgozol egy csoportban, hogy a tevékenységed által lángra lobbantod a társaidat, ami által a csoport el kezd működni. Nincs más lehetőségünk jelen pillanatban.

Az én feladatom az, hogy egy olyan kabbalista csoportot hozzak létre, olyan állapotba vigyelek titeket, ahol világosan megértitek mik is a problémák, azoknak mi a szerepük és hogyan tudjátok kitölteni magatokat az által, valamint miként tudjuk a legjobban és leghatékonyabban használni azokat az adatokat, amiket kapunk. Ezeket mindet önmagunkban kell majd felfedeznünk.