2016. október 10., hétfő

Ne átkozd a Teremtőt!

Manapság még a homoszexuális pároknak is lehet már gyerekük, köszönhetően a lombikbébi kezeléseknek, vagy a béranya programnak. Hogyan engedheti ezt a Teremtő?

Nincs helye ilyen kérdéseknek itt, a Teremtő a Fény, a felső erő, ami működik, és adakozik nekünk, ugyanolyan mértékben, amekkora mértékben szükségünk van rá. Ha nincs szükségünk rá, hogy a fénye ránk ragyogjon, az egoista vágyainkra, akkor automatikusan fejleszt minket, amíg készek nem állunk rá, hogy megfelelően és kölcsönösen együttműködjünk Vele, egészen addig, amíg készen állunk a feltárulására.

Ezért nem lehet az egyáltalán kérdés sem, hogy vajon a Teremtő azt akarja, vagy nem akarja, lehetővé teszi, vagy nem tesz lehetővé bármit is. Meg kell értenünk, hogy van egy felső erő, ami velünk, a mi egoista vágyainkkal semmit sem tesz.

Olyan mértékben van ránk csak hatással, amelyen mértékben a vágyainkat hasonlóvá akarjuk tenni ehhez az altruista erőhöz, egyet azonban meg kell jegyeznünk, mindig nekünk kell megtenni az első lépés ehhez. Vágyainkkal, a mínuszunknak megfelelően elkezdjük felébreszteni az adományozás felső tulajdonságát, ami mindig a második és mindig plusz. Ez így működik.

Ezért ne átkozzuk a Teremtőt, vagy ne szidjuk Őt a világ különböző eseményi miatt. A Teremtő egy forma nélküli tulajdonság, ami teljes nyugalomban van, és nem képes megrémülni semmitől.

Amennyiben folyamatosan a Teremtőn belül létezünk, a rá összpontosított vággyal felébreszthetjük az Ő különleges adakozását felénk. Ha helyesen összpontosítjuk a mínuszainkat, akkor automatikusan magunkra vonjuk az Ő fényének ragyogását a vágyunk által, mert a Teremtő nem fontolgat és nem ítél, Ő nem csinál semmit, és nem változik.

Tehát valójában nekünk kell megváltoztatni magunkat és felkiáltanunk: "Jöjj! Segíts nekünk!", annak érdekében, hogy magunkra vonjuk a pozitív változásokat a Felső Fény, a felső erő által.