2016. október 18., kedd

Hogyan fedezhetem fel a Teremtőt

Miért nem fedi fel magát a Teremtő ilyen hosszú idő óta?

Mi az egyszerű fizikai világban létezünk! Ha el szeretnéd érni a Teremtőt, akkor ahhoz vággyal kell rendelkezned amivel felfedheted az adakozás és a szeretet tulajdonságát!

Rendelkezni ezzel a vággyal azt jelenti, hogy köteles vagy szeretni és adakozni. A szeretni jelentése, hogy átvesszük mások vágyait és beteljesítjük azokat.

Van ilyen vágyad? Nincs. Tehát ez azt jelenti, hogy semmid nincs, amivel feltárhatnád a Teremtőt!

A Teremtő nem rejtőzik. A mi saját természetünk olyan, hogy számunkra minden a tulajdonságok hasonlóságának törvénye alapján tárul fel. Nem a szememmel hallok, hanem a fülemmel, mert a hullámok különbözők a látás és a hallás esetén. Ugyanígy van ez a Teremtő esetében is. Ha nincs olyan szervünk, amely képes érzékelni Őt, az azt jelenti, hogy nem érzzük Őt! Bár Ő itt van, de mégsem érzhetjük Őt!

Létre kell hoznod egy új érzékszervet magadban. Ez az, amit csinálunk. Ezért hívnak minket kabbalistáknak, amely a "Lekabel = kapni" szóból származik. Egy jelenség érzékelését akarjuk megszerezni, ami körülöttünk létezik. Ez az erő, amely szabályozza, és kitölti az egész Univerzumot, az egész természetet!

Amikor kifejlesztjük az újfajta érzékelésünket, akkor fogjuk megtudni létezésünk célját, hogy mi történik velünk az élet minden pillanatába, mi volt, mi van most, és mi lesz ezután. Elvégre minden ettől az erőtől származik!