2016. október 30., vasárnap

Tanulmány az agyról


A Tel Avivi Egyetem kutatásokat folytatott, melynek célja az volt, hogy megállapítsa a különbséget a férfiak és nők agyának szerkezetében.

A kutatás összegzéséhez Dr.Laitman a következőket reagálta: Igen, ez lehetséges, hiszen az agy egy gépezet, egy számítógép. Azonban vágyaink nem a testünkben keletkeznek, hiszen minden rajtunk kívül található, a test csupán egy vevő készülék, mely elnyeli a vágyakat és feldolgozza azokat egy bizonyos módon.

A férfiak és nők különböző típusú vágyakat kapnak meg, és ennek megfelelően aktiválódik az agyunk. Azonban magában az agyban önmagában nincsen különbség, csak a vágyak típusában.

A vágyak egy hálózatból jönnek, amely összekötnek minket, amit mi még nem vagyunk képesek jelen pillanatban érzékelni. Cselekedeteink oda térnek vissza: a szellemi, fizikai, erkölcsi, etikai, mindegy milyen. Minden reakció minden szinten visszatér a hálózatba.

Ingereket kapok a hálózatból, reagálok rájuk, és ezek a reakciók visszatérnek a hálózatba. A probléma annak megtanulása, hogy hogyan kell elfogadni és megérteni a jeleket, amik érzelmileg érnek el minket, hogyan reagáljunk rájuk helyesen, és hogyan továbbítsuk őket korrekt módon.

Ha ezt megteszem, úgy érzem ezt a hálózatot, mint egy új világot, a felső világ fog akkor számomra feltárulni. A Kabbala bölcselete pontosan arról beszél, hogy hogyan reagáljunk erre a rendszerre helyesen, hogyan használjuk és irányítsuk azt. A Kabbala a jövő kibernetikája.