2016. június 11., szombat

Uraim, legyünk Jól!

Az új társadalom olyan egyensúlyban létezik a természet törvényeivel, ami nem néz szembe a mindennapos problémákkal. El fogjuk érni azt az állapotot, ahol az emberek testileg egészségesek, mert a fizikai problémák a természettel való szembenállásunk következményei.

Nem értjük, hogyan lehet egy megfelelő és jó életet élni. Fóbiákat, és félelmeket érzünk, ez tart minket abban, hogy biztosan káros tetteket hajtsunk végre, és ez stimulál egy hasonló társadalmi viselkedésre is. Azonban, egy integrált rendszerben az összes társadalmi félelmek eltűnnek.

A rendszer kölcsönös, integrált belső függőséggel működik, ugyanúgy mint a szervezetünk rendszere, amikor annak minden része összhangban működik. Minden része azt teszi amit tennie kell, és támogatja a közös testet. Ily módon, az egészséges marad. Ugyanez alkalmazható a társadalomra is. Egy egészséges társadalom, ahol mindenkinek megvan a helye úgy tűnik, hogy ez a belső erő beragyog mindenkit, és fenntart minket egy egészséges állapotban.

Az egészség az egy emberi szervezet minden belső paraméterének  az egyensúlya, úgy mint a vérnyomás, a cukorszint, és így tovább. Mikor egyensúlyba kerülünk a természettel, helyreállítjuk az egyensúlyt magunkban is.  Az egész Természet az egyensúlyon alapul. Bármelyik törvény az egyensúly törvénye. Bármilyen képlet, amit találunk, alapvetően egy képletté válik. : A mi belső egyensúlyunk a Természettel, amikor mi igazán belépünk abba, mint egy integrált részbe. 

Az állatok a fennálló normális körülmények között nem betegednek meg, csak azért szenvednek és betegednek meg, mert mi rendellenességeket vezettünk be a természetbe, és leváltunk róla.

Minden probléma kizárólag az embertől származik, mert az emberi szint a Természet a vegetatív és az élő szint utáni legmagasabb fokán áll a fejlődésnek. és így hat az összes alacsonyabb szintre, és ez az, amiért mi vagyunk a problémák forrása az egész világon . A világ állapotát az fogja meghatározni, hogy  milyen mértékben törekszünk az integráció felé.