2016. június 3., péntek

A vegetarianizmus fogja megmenteni a világot?

Megjegyzés: Az Oxfordi tudósok számítása alapján az emberiségnek az előnyére válna ha vegetáriánus lenne. A modell szerint, ha a világ népessége egyet értene abban, hogy egy hirtelen fordulattal vegetáriánus legyen, akkor közel 8 millió embert lehetne megmenteni. Ezen felül képesek lennének megóvni a természetet, a fákat, az erdőket, és sok mást. 

Válasz: Ez egyértelműen egy fantázia. Beutaztam az egész világot, és az emberek mindenhol ettek mindent. Tengergyümölcseit, kígyókat, gyíkokat, békákat, kutyákat, juhot, szarvasmarhát, szárnyasokat, és sok mást is. 

Lehetetlen az embereket megállítani hogy ne egyenek húst. Ez nem csak egy ősi viselkedés, vagy szokás, egy személy a létezésnek ebbe az állapotába születik. 

Hasonlóképpen továbbra is szükség van bizonyítani, hogy az egyén nem létezhet húsevés nélkül. Az én véleményem az, hogy semmi nem pótolhatja a húst. 

Az ember is egy állat. Nem olyan állat, ami füvet eszik, egy olyan állat, ami mindent megeszik. Ebben nincs semmi, ami rossz, vagy jó lenne. ez, ahogyan a természet irányít, és ezt nem lehet rombolónak tekinteni. Ha mi eltávolítjuk az étrendünkből az állati eredetű húsok evésének szükségét, kénytelenek leszünk olyan állati termékeket sem enni, mint a tojás, zsírok, proteinek, és szénhidrátok, nem fogunk állati bőrből készült termékeket gyártani, és sok hasonlót. 

Így aztán át kellene állni a növényi táplálékokra. Mi  alapján tudjuk befogadjuk azt, talán egy növény is érez?! Végtére is, még a kő is érez. Így még őket is el kényszerülnénk utasítani. Szóval, így hova jutunk akkor? Nincs elég tudásunk, ami megmutatná azt, hogyan tudunk túlélni a megfelelő felhasználású normál, és változatos étrend nélkül, ami a természetből jön. 

Nekünk szükségünk van minden fogyaszthatóra. A világot úgy alkották meg, hogy alacsony szinten az egyén képes legyen használni mindent, ami megtalálható benne. 

Az ember a piramis tetejére emelkedett. És az teljesen létezik az ő számára, a megfelelő táplálékként mind fizikailag, és lelkileg. 

Az egész világ a-célból teremtetett, hogy igazoljuk a létezést, és ezt semmi nem változtatja meg.