2022. július 29., péntek

A világ legerősebb számítógépe !

Kérdés: 

Az ember feltalálta a fényképezést és a kamerákat, amelyek a valóságot úgy rögzítik, ahogyan mi látjuk, vagyis a szubjektív valóságot. Azt mondod, ha megváltoztatjuk az érzékszerveinket, akkor a valóságot másképp érzékeljük .

Miért rögzít a kamera még mindig mindent az érzékeinkben? 
Ha más szenzoraink is lennének, mást látnánk a rögzített fotón?

Válasz: 

A tény az, hogy valójában semmi sem rögzül, minden bennünk van. Ezért nehéz elmagyaráznom.
 
Minden az emberben van, és csak azon múlik, hogy melyik Reshimot ("emlékképet") váltja ki benne, mit vonz magára pontosan, és ezt most kívülről látja.

Kérdés: 

Sok felvételed van az archívumban. Átnézek néhány videót, amit három éve lett rögzítve, és meglepődöm, hogy mennyi olyan információt tartalmaznak, ami akkor még észrevehetetlen volt.

Válasz: 

Persze akkor még nem érezted, de most igen. Mit jelent az információ rögzítése? 

Ez a Reshimot, a megvalósításuk. Nincs más.

Az információs tartalmak léteznek kezdetben, vagyis még azelőtt, hogy valami létrejött volna. Aztán kibontakoznak, és ebben a formában valósulnak meg, töltődnek be és tárolódnak, amíg egyetlen, erőteljes, tökéletes, teljes, zárt rendszerré állnak össze, amelyet a végtelen világának neveznek. És a legapróbb részlet, bármi történjék is, megvalósul és rögzítésre kerül.

Az, hogy most kitalálunk mindenféle rögzítési formát, különféle mechanizmusokat, ez mind nonszensz. Mindezt már rögzítették és létezik körülöttünk. Ami egyetlen számítógépet, egyetlen kommunikációs rendszert képvisel. Minden megvan benne, és minden alkalommal egyre több kapcsolatot ébresztünk fel, és folyamatosan mindent megörökítünk. Eközben szándékainkat, gondolatainkat, akarati és fájdalmas erőfeszítéseinket rögzítik, mindent, amit csak akarsz.

A Reshimo két részből áll: a Reshimo erejéből, az Aviutból (vagyis a vágy erejéből) és a Reshimo de-Itlabshutból (az elérés ereje, az elérés nagysága). Ezért abszolút mindenről van feljegyzés, minden benne van a Reshimo-ban. Ez a hatalmas érzékelés fokozatosan bontakozik ki előttünk, hogy tanuljunk, és aktív elemekké  váljunk, fokozatosan elnyeljük az egész rendszert, és a Teremtővel ( Természettel) együtt uralkodóivá váljunk.


Forrás : https://laitman.com/2022/07/the-most-powerful-computer-in-the-world