2022. július 21., csütörtök

A világ képe bennünk ábrázolódik !

Kérdés: 

Hogyan képes az agy lefordítani egy ekkora frekvencia lavinát, amelyet különféle érzékszervekkel érzékel: fényfrekvenciák, hangfrekvenciák, sajátos világérzékelésünk? Hogyan állíthatjuk elő ezt a lavinát az általános információáramlásból?

Válasz: 

Minden érzékszervünk csak átvezető, semmi több. Ezek olyan idegvégződések, amelyek feltehetőleg bele vannak vonva és továbbítanak valamilyen hatást belül. Valójában semmit sem kapnak kívülről.

Ez a beidegzés azért adatott nekünk, hogy érezzük magunkat, és ezt a képet magunkban hozzuk létre. A gyakorlatban mi vagyunk a végső címzettjei a kívülről kapott információknak. Ez az információ körülöttünk van. És mindenki képet alkot belőle magában.

Ezt a képet állítólag a szemünk, a fülünk, az öt érzékszervünk alkotja. Valójában a kapott információkból jön létre. A bennünk lévő világ képét ábrázoljuk.

Úgy tűnik számunkra, hogy ez a világ kívül van, és állítólag érzékszerveink kívülről kapnak minden információt. Ez egy megtévesztő dolog. A jövőben az emberiség ezt teljes egészében felfedi.

Forrás : https://laitman.com/2022/07/the-picture-of-the-world-is-depicted-within-us/#gsc.tab=0