2022. február 15., kedd

Milyen nehéz a szíven keresztül beszélni !

Kérdés

A legutóbbi workshop nehezebb volt mint a korábbiak, mivel egy rövid bevezető helyett Rav egy teljes paragrafust olvasott fel egy cikkből és utána azt kérte azt beszéljük meg. De nem volt teljesen nyilvánvaló mit is kellett volna megbeszélnünk.



Válasz

Mindezt szándékosan tettem annak érdekében hogy arra kényszerítselek benneteket hogy szíveitekből, érzelmeitekből beszéljetek. Amennyiben az olvasás alatt ti követtek engem érzéseiteken keresztül, akkor nem kell hogy a kérdésre emlékezzetek és arra gondoljatok. Egyszerűen amit éreztek és arról mondtok egy pár szót. Ez elégséges!

Pontosan ezt akartam elérni? hogy arra irányítsalak titeket hogy érzelmileg hatoljatok bele a szövegbe, hogy együttesen érezzük mi is van elrejtve a szavak mögött. Amennyiben megpróbáljuk az érzéseket követni melyek a szöveget, szavaimat követik, és a választ nem az értelmen keresztül keressük akkor ez működik.

Nem akarom azt hogy az értelmen keresztül beszéljetek egymással, hanem hogy kezdjetek el összekapcsolódni azokon a benyomásokon keresztül melyeket a hallottakon keresztül megkaptatok. Minden egyes paragrafusban létezett valamilyen érzelmi fejlődés. és együtt meg kellett találjátok  egy abból származó végső, közös benyomást. A kölcsönös Kli, edény megépítése azt jelenti hogy elérkeztek egy közös benyomáshoz.

Egy csoport, általánosságban nem más mint egy közös benyomás különböző edényben, vágyakban, melyek
annak érdekében kapcsolódnak össze hogy közösen működjenek. Amikor készen állnak erre az egy, kölcsönös benyomásra, akkor mindez megjelenik számukra.


2o12 július 3o, Reggeli lecke 3. rész, TESZ tanulása