2020. november 15., vasárnap

Egy új dimenzióba való felébredés

Az emberiség még mindig nem érti mi is történik. Lassan elkezdik látni a megnövekvő problémákat, de még mindig nem érzékelik mint egy másik szint problémáit, mely egy teljesen új megoldást követel.    


Mi problémáinkat régi módszerekkel próbáljuk megoldani, melyeket korábban használtunk, még akkor is ha nem vagyunk velük sikeresek. Azonban még mindig nem is sejtjük hogy egy teljesen másfajta természet problémája jelent most meg. A Kabbala tudománya elmagyarázza hogy mi azért élünk át ilyen nehéz időket, mivel mindannyian önzőek vagyunk, és nem vagyunk képesek megérteni, hogy jelenleg megjelenő problémáink globálisak és integráltak. Mi ezeket a globális és integrált problémákat az előző módszerekkel próbáljuk megoldani – azáltal hogy egy diszkrét célt akarunk kiválasztani anélkül, hogy az egész rendszert egészében akarnánk korrigálni.



Ezért van az, hogy az átmenet az új világba, ahol nekünk egyetlen, globális, integrált rendszerként kell élnünk, az egyáltalán nem egyszerű. Lehetséges, hogy még sok forradalmon, és akár világháborúkon is át kell mennünk, ameddig az emberek felfogják, hogy mi már most egy új világban élünk.



Ezért van az, hogy a Kabbala tudománya megjelenik a mi időnkben, mivel annak a célja az, hogy elmagyarázza számunkra, hogyan is éljünk ebben az új világban. Ez lehetővé teszi majd számunkra hogy felfedezzük, hogyan alakítsuk át oktatási rendszerünket, családi életünket, munkánkat, a világot, otthonunkat és egészségünket – azaz hogy teljességében korrigáljuk életünket ebben a világban.



De a legfontosabb dolog melyet a Kabbalának tennie kell, hogy elmagyarázza számunkra, hogy ennek az új módszernek és a most megjelenő új világnak a segítségével mi a létezés egy másfajta szintjére emelkedünk fel. Mi már nem egy olyan világban élünk, ahol minden egyes személy azt teszi amit akar, hanem mi egy új szintre emelkedünk, és belépünk egy új dimenzióba.



https://www.laitman.hu/2011/02/08/egy-uj-dimenzioba-valo-felebredes/