2020. november 2., hétfő

Ébredj !

Itt az ideje, hogy eláruljak egy titkot, csak magunk között. Igen, egy csodás, fantasztikus világban élünk. Minden egy csoda és kizárólag jóság van benne, béke, megnyugvás, harmónia bárhová nézel. De most még nem érzed, ki vagy kapcsolva belőle, öntudatlanul fekszel s nem érzed az élet szépségét.

Miért? 

Most ezt a valóságod látod magad előtt, ami viszont egyoldalú. Ha nem kapcsolódsz rá az ellentétekre, akkor nem fogsz érezni semmit. Mivel úgy vagyunk megteremtve, hogy a fényt csak a sötét viszonylatából érezzük. Mozdulatlanul, érinthetetlenül létezel a Természetben.

Hogyan tudja feltárni a csodás jövő világot és Önmagát neked?

Csak egy módszer lehetséges: 

Fel kell ébresztenie, egy ellentétes erő által így megzavarva az álmod, hogy felébredj, és megtaláld a végtelen Jót. Ezt teszi különben ezt az érzést sosem fogod megtapasztalni. Nem tudod értékelni a helyzetedet, s nem értheted meg, hol vagy most. Enélkül nem lenne a lábad alatt szilárd talaj. Az álomban hallod és reméled, hogy kapcsolatba lehet kerülni az örök lét fundamentumával így állandóan függhetsz tőle, s mindig hozzá mérheted az érzékeléseidet. Ha ezt teszed, minden világos lesz és érezni fogod, hogy nincs gonosz a világban. Mert minden csak hozzád képest tárul fel, és az ellentétes árnyak kontúrjai is csak a jóságot és a Teremtés Fényét akarják megmutatni, és kihangsúlyozni !
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                             Dr. Michael Laitman