2019. szeptember 29., vasárnap

Miért vagyunk mi mindannyian összekötve?

A Teremtő az (Alkotó) megteremtett egy magában álló vágyat, és azután darabokra törte. Valójában mi belül össze vagyunk kötve, csak mi érezzük úgy, hogy szét vagyunk választva. Valójában úgy érzem, hogy a többiek el vannak tőlem választva. Hazudok nekik és gyűlölöm őket, mert nem érzem, hogy ők is én vagyok. Az egész világ az mind én vagyok. A Teremtő szándékosan zavart össze engem. A tény, hogy a többiek is én vagyok,  feltárul előttem, akkor meg kell kérdeznem magamtól :

"Hogyan kezelhetem magamat ezen a módon?"

A dolgokat a saját egómból veszem, gyűlölöm magam, megütöttem magam, oly sok jó dolgot eltávolítottam magamtól. Állandóan megsértem magamat, saját egészségemet, saját kényelmemet és saját békémet.. Rossz dolgokat csinálok magamnak.

Mire gondoltam?
Hogy hogy nem láttam a nyilvánvalót?

Ez csak az egoizmusban eltorzított tükör, azért hogy más részeim idegennek látszanak a számomra, még akkor is, ha az elmémmel felfogom, hogy mi egy egész vagyunk. Ez egy kellemetlen érzés, de a jó dolog ebben az, hogy ez vezet a korrekcióhoz. Az összekapcsolódás felé  lök minket, és motivál minket, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

                                         
                                                                                       Dr. Michael Laitman