2019. január 27., vasárnap

Változtasd meg az életed filmjét egy jobbra


Nem létezik egy mereven meghatározott valóság, mert a valóságban minden tőlünk függ. Ez az első lecke, amit meg kell tanulnunk. Az a kép, amit észlelsz, látsz és amiben élsz, egyszerűen egy olyan film, amelyet levetítenek neked, viszont képtelenség kilépni belőle. Születésedtől ebben élsz és azt érzékeled, mintha az életed valódi lenne.

Egy nap azonban azt találod, hogy szörnyen unatkozol ebben a filmben, mivel a vágyaid folyamatosan fejlődnek, a szenvedés, amit megmutatnak neked, elviselhetetlené válnak. Szeretnél e fölé emelkedni, hogy láss valami mást, valamilyen más filmet. Régóta meg akarod kell változtatni a filmet. Ezen a ponton azt mondják neked: „Lehetséges! Már tudod, hogy az életed csak egy olyan film, amit vetítenek neked, így menjünk át egy másik moziba, és nézzünk meg egy másik filmet."

A kabbalisták azt tanítják, hogy ha nem fedjük fel a spiritualitást és nem nyerjük el a képességet, hogy más filmeket nézzünk, nem fogjuk megérteni, hogy csak álmodunk. Néha ugyanúgy érezzük magunkat, amikor alszunk: alszol, és aggódsz valami miatt az álmodban, de azt a benyomást kelti, hogy ez a valóságos élet, mintha örökké az álomban maradnál. Pontosan ez történik veled most - alszol!

A kabbalisták, azok, akik egy másik valóságra váltottak, elmondják: „Aludtál és álmot látsz. Kelj fel, emelkedj fölé, ébredj fel! ”

                                                                                                                        - Michael Laitman -
                                                                                                                        http://laitman.com/my-blogs/