2018. augusztus 13., hétfő

Az agy, mint a legfelsőbb koordinátor




Az agy, az értelmünk csak azzal a feltétellel működhet megfelelően, hogy egy magasabb rendszert érez, amellyel kapcsolatot kell fenntartania, amelyet szolgál és ahonnan parancsokat kap.

Minden embernek, mint az egész test "sejtjének", fenn kell tartania a teljes kapcsolatot a többiekkel és a természettel. Ideális esetben az agynak ismernie kell a személyes funkcióját az általános rendszerben. Meg kell ismernie ezt a rendszert önmagával kapcsolatban, és ezáltal megtanulja megőrizni az egészségi állapotát, és mindent kiszolgálni.

Aztán az agy elkezdi helyesen aktiválni a testet, beleértve minden szervét: a szív, az idegi, nyirokrendszeri és keringési rendszereket és így tovább. Az egész szervezet az általános rendszerrel fenntartandó teljes összeköttetésnek megfelelően fog működni.

Ezért fizikai egészségünkben és különösen mentális vagy spirituális egészségünkben teljesen kapcsolatban állunk másokkal és az egész univerzummal. Valójában minden rendszer összekapcsolt. Azonban az EGOnk minden szinten és szekcióban hibát visz bele ebbe. Ezért azáltal, hogy egy ember megváltoztatja mások iránti hozzáállását, elindítja az összes rendszer globális változását. De mi ezt nem látjuk azonnal, a kölcsönös függőségünk miatt. Mindaddig, amíg mindannyian korrigálva nem leszünk, lehetetlen valakinek a külön gyógyulásáról beszélni.

Hasonlóképpen, minden betegségünket az agyból származó rossz parancsok, hibás jelek okozzák. Valóban mindent ez vezérel; annak ellenére, hogy csak "koordinál" közöttünk és az általános rendszer között. Ez önmagában a rendszer utasításai szerint jár el, és a szervezetet az általános külső szükséglet szerint irányítja.

Akár akarjuk, akár nem, mindannyian az emberiség része vagyunk. Ezért agyunk parancsokat kap az általános "mezőtől", amelyhez mindig kapcsolódik, és mindannyian benne vagyunk. Ez a rendszer túlmutat anyagi keretünkön, ez egy, és magában foglal mindenkit és az agyunk pedig képviseli ezt.

A probléma, hogy az nem képes megfelelően működni, amíg nem tudjuk, honnan kapja a parancsokat. A jeleket a bölcsesség általános "mezőjéből", a fény mezőjéből, a teremtés gondolatából küldik és ahhoz, hogy megfelelően működjön, az agynak fenn kell tartani az egyensúlyt ezzel az általános aggyal.

A kvantumfizikához és más tudományokhoz hasonlóan ezen a területen is elértünk egy határvonalhoz, amin túl az ismeretlen homálya fed mindent. De ez a terület is kutatható. Tehát ha tudni akarod, mi a valódi oka annak, hogy mi történik, akkor feljebb lépsz. Itt az ideje, hogy végül felemelkedjünk az okok szintjére. Amikor orvosolni fogjuk őket, nem lesz szükségünk már gyógyszerre.
                                                                                                                           
                                                                                                                            Dr. Michael Laitman