2018. július 20., péntek

Használhatom az agyam 100%-t?

Kérdés:

A tudományos adatok szerint az agyunk potenciáljának csak 3-5% -át használjuk. A kabbalisták az agyuk 100% -át használják?

Válasz:

Nem, az agyunk nagyobb százalékát csak akkor lehet hasznosítani, ha integráltan kölcsönösen összekapcsolódunk egymással. Mindannyiunknak be kell lépnie egy olyan rendszerbe, amelyben önmagunkon kívül milliárd részecskét találunk, amelyek ugyancsak rendelkeznek vággyal és intelligenciával. Mindannyiunknak kapcsolódnia kell a Felső Erő segítségével. Csak ezután lesz szüksége egy embernek az agya nagyobb részének használatára. Amikor vágyaink és elménk révén kapcsolódunk egymáshoz, az agyunk már modemként működik. Ma alapvetően csak az állati szintünk jellemzői és megvalósításuk működik.

Kérdés:

Több milliárd ember vágyainak szolgálatára, egy személynek további 97% -ot kell aktivizálnia az agyából?

Válasz:

Ez nem milliárd ember kérdése; ez egy nagyon egyszerű integrális meghatározás csak egy bizonyos módon adhatok valakinek és egy másiknak egy másik fajta módon, és így tovább. Ez azt jelenti, hogy egy személy elkezd kapcsolódni és beilleszkedni egy végtelen láncolatba, amelyet hozzá kötődik, ő pedig ahhoz.. Így folyamatosan kiszámolja az összes lehetőséget. Ez lehetetlen megtenni ebben a linearitásban, csak spirituálisan! Azonban ez a számítás nem az intelligenciánk révén valósul meg. Az intelligencia felöleli a vágyat, és innen egy elemi, szerves, kölcsönösen összekapcsolt és végtelen lánc keletkezik. Pontosan ezt ismerjük meg a Kabbala bölcsességében, a Partzufok közötti kapcsolatokról, a világok közötti kapcsolatokról, ahol minden olyan részecske, amelyben a változás történik, változást okoz a teljes rendszerben. Minden változás valóban a teljes rendszert stimulálja. Ezért hatalmas elme és érzelmek szükségesek minden számításhoz és érzéshez, hogy megértsék, hogyan áramlik az örök és végtelen harmónia. A kabbalista látja, hogy az általános vágy minden részecskéje rendeződik és folyamatosan újra elosztódik, fokozatosan, mint egy óceán, amelyben több milliárd csepp áramlik egyik helyről a másik helyre, és minden együtt érez. Ezt nevezik a Shechina (Istenség) sugárzásának.

Via - Laitman Blog