2018. június 18., hétfő

Kommunikáció az univerzum egyedülálló agyán keresztül

Moran Cerf professzor a Northwestern University-ről azt mondja ...…

"A megfelelő barátok kiválasztása azért fontos, mert az agyhullámok olyan emberekéhez hasonlítanak, akikkel a legtöbb időt töltjük. ...

"Ez azt jelenti, hogy elkezdesz hasonlóvá válni, és felvenni a kívánatos viselkedésüket és a világlátásukat, anélkül, hogy tudatában lennél.

"Minél többet tanulunk elkötelezettséggel, újra és újra látjuk, hogy pusztán az, hogy bizonyos emberek mellett vagy, elég, hogy az agyad igazodjon hozzájuk "- mondja a professzor.

"Ez azt jelenti, hogy az emberek, akikkel együtt tanulsz, ténylegesen befolyásolják az elkötelezettségedet a valósággal szemben, amit nem tudsz megmagyarázni és az egyik hatás az, hogy hasonlóvá válsz hozzájuk. "

"A kutatók korábban azt állították, hogy ez a" neurális összekapcsolódás "a kommunikáció kulcsfontosságú része.

"Ha ugyanolyan hullámhosszon vagyunk, mint valaki más, előre el tudjuk mondani, amit mondanának, és ezért jobban megértjük őket.

"Ez pedig evolúciós előnye, mivel azt jelenti, hogy jobban és gyorsabban dolgozunk együtt, mint egy csapat.

Dr. Michael Laitman megjegyzése: Valójában az agyunk kommunikál az univerzum általános elméjével. Csatlakoztunk hozzá, mint a modemek. Hatalmas rendszer van köztünk és mindenki információt kap rajta keresztül.

A "közvetlen" kommunikáció gyakran illúzió. Amit mondok, és ami eléri a hallgatót, az nem ugyanaz a dolog. A környezet fő hatása különböző csatornákon keresztül halad át. Ezért szeretném, ha a tanulóim egy adott rendszer szerint tanuljanak, ugyanabból a forrásokból, olvashatnák a blogomban, a Twitteren és így tovább. Csak így jutunk közelebb egymáshoz.

A Kab TV műsorából:  “Hírek Dr. Michael Laitmannal” 2018-03-13