2018. április 7., szombat

Az agy egy modem

Az első tervezett emberfej-transzplantáció 2017-ben lett volna. Hogyan érzi majd magát az ember egy ilyen műtét után?


Hasonló kérdések merültek fel az első szívátültetés tervezésekor, és mi változott? Mi olyan különleges ebben?

A fej egyszerűen a vezérlőegység, amely a testet irányítja, úgy, hogy jeleket küld, hogy a test megfelelően működjön, és nem több annál. A test addig működik, amíg a fej pontosan van a testhez csatlakoztatva. Nem látok semmi természetfelettit ebben.

Hány szívátültetés zajlik ma? Amikor egy ilyen művelet először hajtottak végre Dél-Afrikában, úgy tűnt, hogy ez egy forradalom, de nem, egyszerűen új szivattyút helyeztek el, ami biztosítja a véráramlást. Ugyanez a helyzet a fejjel is.

A fej nem egy információkat rögzítő szerv. Az összes információ rögzítése a körülöttünk lévő térben történik, és a fej csak egy modem, amely összeköti a testet a körülöttünk lévő térrel, annak érdekében, hogy a testet az ott kapott parancsok szerint működtesse.

Minden törvény, feljegyzés, információ, minden a körülöttünk lévő térben tárolódik. Agyunk érzékeli ezt az információt, feldolgozza és átadja a parancsokat a testnek, és így működteti azt, úgy, hogy a szervezet, az általános működés mellett bizonyos lépéseket tudjon végrehajtani, ez minden..

Dr. Michael Laitman