2017. szeptember 8., péntek

A hurrikánok spirituális gyökere

Mi a spirituális gyökere a tájfunoknak és a hurrikánoknak?

Ezek a természeti katasztrófák, mint például a földrengések, a vulkánkitörések stb., a természet egyensúlyhiányának eredményei. Mi vagyunk vagyunk azok, akik okozzuk őket. A természetnek mindig teljes összhangban kell lennie. Ha helyesen viselkednénk, egy teljesen más képet látnánk a világról: évente négy évszak, egymás után, minden egyensúlyban, és minden tökéletes összhangban működne.

Csakúgy, ahogy ellentétes tulajdonságokkal rendelkezünk, mint a nyár és a tél, és vannak változók közöttük, tavasz és ősz. Elvileg a nyár és a tél nem évszakok, hanem a plusz és mínusz közötti átmenet. Ha helyesen viselkednénk, a természet egésze egyensúlyba kerülne, és nem éreznénk semmilyen károkat a természettől, semmiféle meglepetés nem érne minket onnan.

Az összes természeti katasztrófa az emberek közötti negatív kapcsolatot eredménye, akik felrúgják az egyensúly és befolyásolják a természetet. Hatalmas mértékben befolyásoljuk!

Emberekként az evolúciós lánc tetején vagyunk, a természet pedig a legalacsonyabb szinten van, így egy kis eltérítés rossz irányba hatalmas következményekkel jár az élettelen szinten.

- Michael Laitman -