2017. március 17., péntek

Európa a gyógyszerek kontinensévé válik

Észrevétel: Több, a közelmúltban végzett tanulmány szerint Európa a kábítóhatású szerek kontinensévé válik. Csak nemrég 98 új narkotikus hatású gyógyszer jelent a piacokon. Gyakorlatilag az európai népességnek minden ezer tagjára 500-1000 milligramm kábítóhatású szer jut. 

A gyógyszerszer-jelenség támogatója a nemzetek kormányai, sőt az egész világkormányzat. Nagyon egyszerű ez, adj egy személynek néhány gramm kábító hatású szert, amitől nyugodt és boldog lesz. Hamarosan mindenkinek adnak majd gyógyszereket koktélokban, vagy egy speciális csésze kávéban reggelihez, ebédhez és vacsorához.

Még az iskolákban is fognak adni a gyerekek részére annak érdekében, hogy különféle problémákat megoldjanak vele. Ez már a mindennapjainkban zajlik, aminek eredményeként a világ könnyebbé válik. Azonban mindez csak illúzió, ez nem az igazi korrekció, valójában minden ugyanolyan marad.

Egy bizonyos természeti rendszer kell ahhoz, hogy mi eljussunk az irányító erő feltárulása felé, ami biztosít minket arról, hogy saját magunk legyünk képesek világunk irányítására.

Szükségünk van arra hogy felemelkedjünk a felső erő, a Teremtő szintjéhez, ami nem csak a kabballisták számára adott, hanem mindenki számára. Mikor egy személy megérti a környezetét, abban az történik, hogy képes tudatosan részt venni az integrált rendszer munkájában, képes függetlenül viszonyulni az egészhez, mint egy óra szerkezetében, képes összhangban lenni mindenki mással. Vagyis úgy érzi majd, hogy az egész teremtési rendszer őrá irányul.