2017. január 1., vasárnap

Krízistől a születésig

A To The Death Media portálon olvashattuk, hogy végül a válságnak be kell gyűrűznie az országok központi bankjaihoz, mert a globális pénznyomtató G30-as csoport részlegesen ugyan, de elismerte, hogy a dollár, euró és jen milliárdok gazdasági rendszerekbe való belepumpálása semmit nem eredményeztek a helyi gazdaságok számára, mindinkább vagyoni buborékokat hoztak létre, nem fizető tartozásokat, biztosításokat, mely a "növekedést" igyekeznek fenntartani.

De tudnunk kell, hogy a jegybankoknak sohasem volt elsődleges célja az, hogy megvédjék a gazdaságot a szélsőséges helyzetektől vagy éppen szabályozzák a nemzet pénzkínálatát. Egyetlen céljuk az volt, hogy megvédjék a magánbankokat és azon keresztül az infláció eszközét, mely több száz évre eredeztethető vissza, amelyen keresztül ellophatják az ország vagyonát, majd átléphessenek egy új területre, melyet még érintetlenül hagyott sáska ösztönük.

Az Egyesült Államok, Európa, Japán, és máshol a teljes fizetésképtelenség szakadéka mellett egyensúlyoznak, miközben a globális központi bankokban megpróbálják a legtöbbet megtenni, hogy a kudarcokat valaki másra hárítsák. Úgy viselkednek mintha az eredmények, amiket a világ tapasztal, nem az ő hibájuk lenne.

Dr. Michael Laitman kommentárja: Csodálatos, hogy felfedezzük, hogy az egoista világ összeomlóban van, és egy altruista világ van születőben, de ami még csodálatosabb az a segítség, amely könnyebbé teszi a megszületést azok egységén keresztül, akik azt szeretnék, hogy együtt, egy új testben, egy új vágyban szülessenek meg.