2016. március 2., szerda

Miként éljünk harmóniában a természettel

"Csak azokat törlöm ki könyvemből, aki vétkezett ellenem. Most menj vissza és vezesd oda a népet, ahová parancsoltam neked. Íme, angyalom előtted halad. De amikor a látogatás napja elérkezik, megtorlom bűnüket." Tóra, Kivonulás Könyve 32:33 – 32:34

Mit jelenthet az, hogy “... amikor a látogatás napja elérkezik, megtorlom bűnüket."?

Jelen pillanatban a nemzetünk még nincs átformálva, még súlyosan egoista tulajdonságokkal rendelkezik, ahol is a legerősebb szikrák, az ego aljáról emelkednek fel, miközben az emberek önmaguknak szereznek meg, a legönzőbb vágyakkal rendelkeznek. 

A kifejezés "... a látogatás napja elérkezik, megtorlom bűnüket.” közvetlenül a mi időnkre utal. Most, amikor elérkezett az utolsó generációnak (a korrekció generációjának) ideje, a legnagyobb, a legrondább, és a legszörnyűbb egoista tulajdonságok kerülnek a felszínre. 

Mi több, az emberiség ezeket igazolja és elfogadja őket, olyan természetesnek érzik azokat, hogy nem is érti, miért kellene egyáltalán bármit is kijavítani! Miért? Minek? Nagyon nehéz lesz számunkra, hogy megértsük valójában ez az, ami az utunkban áll. 

Ez persze egy nagy probléma, ami csak növekedni fog a jövőben. Az emberiség örök káoszba süllyed, teljesen indokolatlan háborúkat vív majd, és rettenetes megpróbáltatások várnak rá. A legnagyobb természetellenes devianciák fognak a normává válni. Ez az ego feltárása, a "kutya kutyát eszik" szintjén.

Ugyanakkor képesek lehetünk túlélni ezt az időszakot, a természetünk felderítésével. Ha magunkra hívjuk a felső Fényt, ami hatással lesz ránk, akkor elkezdjük érezni azt, hogy mennyire rossz is az, ami által megkezdődhet azok kijavítása. De ez csak már akkor, mikor a helyzet elviselhetetlenné válik.

Fel kell ismernünk, hogy még nem teljesítettük be a természet vágyát, és miért helyez olyan nagy nyomást ránk manapság. Csak ha magunkat helyesen, egy integrál társadalommá szervezzük, csak akkor leszünk képesek harmóniában élni a természettel.