2016. március 1., kedd

Hogyan előzzük meg a Zohár jóslatait

Vajon miként láthatták előre a Zohár könyvét írók azokat az eseményeket, amik most körülöttünk zajlanak? Miként lehetett mindezt megjósolni?

Bár a Zohár könyvét kétezer évvel ezelőtt írták, a szerzők olyan emberek voltak, akik a természeti folyamatokat átérezték. Érezték azokat a mozgató erőket, amik az emberiséget vezérelték.

Ezek olyan folyamatok, amelyeket az idő tengelye mentén ismerünk meg és tanulunk róluk. De a spiritualitásban nem létezik az idő fogalma, ha a világunk felé emelkedünk, akkor látni fogjuk a világunk egész történetét, az elejétől a végéig. Mindent.

Ha az ember korrigálja saját magát, az által a civilizációját is korrigálja. A Zohár könyve által megírt nem kívánatos eseményeknek nem szükségszerű a megvalósulása. De korrekció nélkül, a természet erői nyomást fognak gyakorolni az egész emberiségre, hogy elvezesse a személyt a helyes útjához. 

A Zohár könyvében csupán azt írják le, hogy mi minden fog megvalósulni, ha nem kezdjük el csillapítani a természet erőit.

Jelen pillanatban még van időnk arra, hogy létrehozzuk az egymás közötti harmonikus kapcsolatot. Lehetőségünk van tompítani a negatív hatásokat, melyek nyomást próbálnak gyakorolni fejlődésünkre. Ha nem cselekszünk, akkor a Zohár könyvének kétezer évvel ezelőtti jóslatai meg fognak valósulni, de a Teremtő segítségével sikerülhet megakadályoznunk ezeket a próféciákat.

Via - KabTv