2015. október 16., péntek

Migránsok - Mi fog történni Európában? - 3. rész

Beleegyezni a változásokba

A cselekvés elmulasztása súlyos veszély-
helyzetet eredményez.
Jelenleg a folyamat legelejének vagyunk szemtanúi: az európaiak felismerték, hogy nem hagyhatják magukra a menekülteket, de ugyanakkor nem tudják, hogyan kell őket befogadni.

Ugyanezek az európaiak, akik évezredekkel – ha nem régebben – ezelőtt egymást gyilkolták, és ahol az egyszerű emberek kivégzése mindennapos "színház" volt, már nem úgy élnek, mint a múltban, és nem tudnak ellenállni a menekültek inváziójának.

A kérdés az, hogy "Miért?" A cselekvés elmulasztása súlyos veszélyekkel van tele.

Látjuk, hogy a természet kötelez bennünket, hogy megváltoztassuk a belső szerkezetünket. Akkor előbb-utóbb tudomásul vesszük és elfogadjuk azt, hogy valóban szükségünk van ezekre a változásokra. Hozzájárulunk ehhez a helyzethez, és mi magunk szeretnék elérni a természetünknek ezen változásait. Csak ekkor kezdünk el majd fokozatosan megváltozni.

A helyzet eléri majd azt a fokozatot, amikor hirtelen érezni fogjuk, hogy nem vagyunk hajlandóak visszatérni az egoizmusunkba. Éppen ellenkezőleg, mi tovább fogjuk folytatni a korrekció felé vezető utat, és végül áttörjük a határokat, amelyek elválasztanak minket. Ez egy globális folyamat, és addig tart, amíg mindannyian egy családként egyesülünk, és egy oszthatatlan egésszé válunk.

Ez meg fog történni pénzügyi és gazdasági nyomás alatt, számtalan fenyegetés közepette, és egy sor természeti katasztrófa által. A természet kiegyensúlyozatlan miattunk, így nyomást helyez ránk.

Eddig még nem kezdtük el megépíteni az egyensúlyt és az egységet, aminek már meg kellett volna valósulnia az evolúciós fejlődésnek megfelelően. Ezért a természet fog kényszeríteni bennünket, hogy megértsük a helyzetet, amiben vagyunk, és hogy akarjuk a változást.

A számos katasztrófa következtében, a világ nemzetei előbb-utóbb rájönnek, megérzik, hogy Izrael népének a kezében van a megoldást erre a problémára. Izrael népe kötelezve lesz arra, hogy eleget tegyen a követeléseknek, hogy hozzák nyilvánosságra a korrekció módszerét, a Kabbala bölcseletét, minden nemzet számára, mert a Kabbala bölcselete lényegében az emberek közötti kapcsolatok művészete, és tudománya.

Amikor ez megtörténik, Izrael átalakul, és "Fény lesz a nemzetek számára."

A KabTV “Egy új élet” című műsorából 2015. augusztus 27. - laitman.com