2015. október 13., kedd

Miért van szükségünk egy további érzékre?

Kérdés: Hogyan fejlesztünk további érzékeket? A hétköznapi tudományt fel tudjuk használni, hogy olyan eszközöket találjon ki, amelyek lehetővé teszik az embereknek, hogy azt lássák, amit egy kabbalista lát?

Michael Laitman válasza: Lehetetlen kifejleszteni ilyen eszközöket, de bárki fejlesztheti a saját érzékeit, és megszerezheti a szeretet és adakozás tulajdonságát, annak érdekében, hogy túllépjen az evilági határokon és érezze a felső világot, feltéve, hogy helyesen használja a Fényt, ami reformál.

Ha közelebb kerülünk egymáshoz, és jó kapcsolatokat építünk egymás között, fejlesztjük a kölcsönös adakozás érzékét, és magunkra vonzzuk a felső Fény befolyását, amely biztosítja számunkra az új érzékeket. Akkor látni fogjuk a felső valóságot, a felső erőket, és képesek leszünk használni őket annak érdekében, hogy teljes mértékben irányítani tudjuk az életünk minden részletét. Szükségünk van a további érzékszervre, hogy irányítsuk az életünket, és jobbá tegyük azt.

Ez mind a mi kezünkben van. Izrael nemzete az, akik megkapták a lehetőséget arra, hogy életünket boldoggá tegyék és példát mutassanak az egész világ számára.

Az Izraeli Rádió Programjából 103FM, 2015. augusztus 16. - laitman.com