2015. október 8., csütörtök

A Kegyelem Ideje

Mi most hatalmas, esszenciális változásokon megyünk keresztül. Érdemes minderre odafigyelni, próbáljatok meg érzékenyebbé válni arra, hogy mi is történik velünk, hogy mi megy rajtunk keresztül.

Ezek az idők nagyon - nagyon hasznosak, hatékonyak. Hogyan mondjuk ezt? Érdemes gyorsan haladni, nagyon minőségileg. Én valóban kívánom nektek, javaslom nektek, hogy jól figyeljetek oda arra, mi is történik minden egyes pillanatban a világban és közöttünk. Próbáljatok meg így kommunikálni együtt, felfelé.

Ez az időszak semmi máshoz nem hasonlítható, és ki tudja, hogy lesz-e még egyszer ilyen. Ezek olyan idő, melyek jönnek, elmúlnak, jönnek és mennek. Most a kegyelem idejében vagyunk. Kifejezetten most Purim előtt, ez egy nagy kegyelem ideje. Szóval kérlek titeket hogy figyeljetek oda arra ami velünk történik, mi történik a világban, arra, hogy ez az időszak mennyire értékes, támogató, erősítő, minket előre segítve, és hogy mennyire érdemes ezt az időszakot megfelelően kihasználni.

Legyen Így

Létezik az Arvut koncepciója? Megpróbáltál a barátokkal összekapcsolódni? Valami létezik abból a kapcsolatból? Azzal a szándékkal jöttél ide hogy a barátokat inspiráljad, hogy adakozzál nekik, hogy értük aggódjál? Valaha elértél ilyen formát itt? Vagy azért jöttél hogy hallgassál és megkérdezzed, "Mikor kapok már valamit?"

Úgy tűnik mély zsebeid vannak, melyeket meg akarsz tölteni. Hallgasd meg, amit mondanak neked annak érdekében, hogy valóban megkaphassad, amit a Kabbala Bölcselete képes neked adni.

Lehet, hogy rossz helyen jársz. Amennyiben akarsz valamit kapni, menjél a tőzsdére, vagy a piacra. Itt olyan helyen találod magadat, ahol a Teremtőt az adakozó edényekben fedezik fel, ennyi az egész.

Szóval ne tegyél fel többé olyan kérdéseket, amiket most kérdezel. Csak hallgass meg minket, majd utána figyeld meg, ami körülötted történik. Lehet, hogy te teljesen rossz úton jársz. Mindezt nem csak neked mondom, hanem a többieknek is.

Az Arvut ideálja az valami kötelező dolog, és annak gyakorlatba helyezése nagyon egyszerű. Senki sem állít meg téged, egyszerűen csak csináld. El kell kötelezned magad ennek megfelelően.

Via - shabbat lap - Rabash írásai - 2015-02-20